Om_NJP

Om Niels Juels Pedersen

Alt under ét tag
Vi har samlet alle nødvendige kompetencer i huset og kan derfor tilbyde samtlige ekspertiser indenfor glas- og aluminiumsproduktion i vores produktion. Vi er med på håndværkerholdet, og hos Niels Juel Pedersen forstår vi dagligdagens problemstillinger i alle faser af jeres arbejde. Måske skal I have et fagligt bud på en termorudeløsning?
Måske skal vi hjælpe med et aluminiumsparti? Eller måske har I brug for, at en af vores lastbiler med kran og sug kan montere ruden direkte i vinduet?

Hvorfor Niels Juel Pedersen?
Som det eneste sted på Sjælland tilbyder vi en større termorudeproduktion.
På den måde har vi hænderne direkte på vores egen produktion og kan derfor tilbyde en meget fleksibel og leveringssikker ordrebehandling. Skulle der opstå ændrede ordrekrav, kan
vi i mange tilfælde øjeblikkeligt "åbne døren" til produktionen og korrigere bestillingen.
Vi kender til jeres krav. Vi har været i branchen så længe, at vi kender nødvendigheden
af at kunne levere den aftalte kvalitet hurtigt og uden forsinkelse - med rådgivning i alle faser. I praksis betyder det, at vi normalt har en leveringstid på bare to dage. Og med medlemskab af både Glasindustrien og Glarmesterlauget er kunden sikret garanti for, at vi holder, hvad vi lover.

Aluminium
Aluminium er en kernekompetence hos NJP. Vi producerer forretningsfacader og andre alu-partier, der er skræddersyede efter jeres behov, og altid i den velkendte NJP-kvalitet. Vores store specialerfaring betyder, at vi altid er klar med faglig sparring - også når opgaverne er lidt udover det sædvanlige.

Vi glæder os til at høre fra jer. Og husk, I er altid velkomne til en rundvisning på Transportbuen i Næstved.

 
 
Synergi Web og Reklame